0344640035 info@fairwood.nl

Bent u op zoek naar hoogwaardige verouderde visgraat vloeren met een tijdloze uitstraling? Bij Fairwood presenteren we met trots onze collectie Vintage vloeren, die vakmanschap, duurzaamheid en stijl perfect combineert. Onze verouderde visgraat vloeren met Bibury karakter zijn een eerbetoon aan klassieke elegantie en bieden een uitgelezen keuze voor wie op zoek is naar een betoverende vloer met een rijke historie.

Inhoudsopgave:

  1. Vakmanschap en duurzaamheid: verouderde visgraat vloeren
  2. Bibury: inspiratie uit de Cotswold
  3. Stijlvolle afwerkingsopties: olie en lak
  4. Kleur houten vloer makkelijk te combineren
  5. Bezoek onze showrooms

Vakmanschap en Duurzaamheid: Verouderde Visgraat Vloeren

Onze verouderde visgraat vloeren zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen. Een meerlaagse berken multiplex onderlaag en een toplaag van massief eiken zorgen voor een solide en duurzame constructie. De authentieke uitstraling wordt versterkt door de rustieke kenmerken, zoals de open noesten, die een charmante en natuurlijke uitstraling toevoegen aan de vloer. De planken zijn deels grof geschaafd en hebben een verouderde afwerking aan de zijkanten, waardoor ze een levendige en stoere uitstraling krijgen. Geen twee planken zijn hetzelfde, wat een uniek patroon creëert in uw vloer. Kies uit planken van 22 cm breed of visgraatpatronen van 12,5 x 60 cm.

Eiken parket vloer Visgraat
Visgraat parket vloer verouderd

Bibury: Inspiratie uit de Cotswolds

De Bibury afwerking is geïnspireerd door de pittoreske schoonheid van het Engelse dorp Bibury in de Cotswolds-regio. Met gerookt eiken en een zandkleurige olie-afwerking brengt deze afwerking de rustieke charme van Bibury naar uw interieur. Het resultaat is een vloer die moeiteloos past in zowel historische als moderne omgevingen. Combineer de Bibury vloer met de Histor verfkleur “Forel” voor een harmonieus geheel.

Stijlvolle Afwerkingsopties: Olie en Lak

Onze Bibury afwerking is beschikbaar in zowel olie als lak. Voor extra duurzaamheid wordt eerst een overlakbare olie met zandkleurige pigmenten aangebracht, gevolgd door twee lagen matte, onzichtbare lak. Hierdoor kunt u deze prachtige vloer zelfs in de keuken doorleggen en genieten van intensief gebruik zonder concessies te doen aan stijl.

Verouderde Bibury houten vloer

Kleur houten vloer makkelijk te combineren

Deze doorleefde vloeren worden alleen maar mooier naarmate u ze langer gebruikt. Eventuele kleine deukjes of beschadigingen voegen zelfs karakter toe. Combineer moeiteloos met uw favoriete matte verfkleuren, zoals die van Farrow and Ball, Painting the Past of selecte kleuren uit de “Rijks” verfkleuren van Sikkens. Creëer een weelderige ambiance door de Bibury vloer te combineren met onze extra hoge MDF-plinten, verkrijgbaar in recht model of in de prachtige stijlen Barok, Renaissance en Romantisch.

Bezoek Onze Showrooms

Bij Fairwood willen we dat u vol vertrouwen uw keuze kunt maken. Daarom bieden we proefplankjes in de kleur van de Bibury afwerking aan, zodat u thuis kunt ervaren hoe perfect het bij uw meubels past. We streven ernaar om elke twijfel weg te nemen en staan klaar om u te verwelkomen in onze showrooms in Rijnsburg en Tiel, waar u zonder afspraak kunt binnenlopen om de betoverende Bibury vloer te bewonderen. Ontdek ook andere afwerkingen in onze vintage serie, zoals Smoked Oak, Ashill, Lavenham, en vele anderen.