0344640035 info@fairwood.nl

Zoals u al eerder kon lezen, zijn wij enthousiast over de nieuwe verkooplocatie in Rijnsburg op de Maessloot 2. Het gebouw is speels ingedeeld en door de verschillende ruimtes en lichtinval kunnen wij ons helemaal uitleven om onze echte houten vloeren en tafels een mooi plekje te geven.

Kinderhoek in showroom

Wij ontvangen veel gezinnen met kinderen in onze showroom. Daarom is een leuke kinderhoek een eis. Twee kasten die in het pand aanwezig waren zijn geverfd en de vakken konden met houten speelgoed worden gevuld. Wat oude kussens vormen een gezellig hoekje en een praktische verouderde eiken vintage vloer in de kleur Lavenham met lak afwerking vormt de basis voor de allerkleinsten. In het pand stonden nog wat fel gekleurde grote eenden die een fleurig aanvulling zijn.

Begane grond in Showroom

De aanvoer van hout wisselt  en wij vinden het belangrijk en leuk om alles actueel te houden. Op de licht grijze gietvloer beneden, waar overal vloerverwarming ligt, wilden wij wisselende opstellingen kunnen maken. We hebben vakken aan de zijkant gemaakt met alle actie houten vloeren die we voor scherpe prijzen kunnen leveren en kleuren naar wens van de klant. In het midden van de ruimte hebben we karpetten bedacht, een soort vloerkleden van hout. We kunnen deze aan elkaar leggen en ook uit elkaar. Op de karpetten staan de houten tafels met eetkamerstoelen. Met accessoires hebben we het geheel gestyled. Dit vonden we een succes.

We kunnen zo met seizoenswisselingen of assortiments- aanpassingen dit eenvoudig aanpassen zodat we altijd actueel zijn.

Houten vloeren en tafel rijnsburg

Massieve houten vloeren

Fairwood verkoop nog steeds massief eiken planken van 2 cm dik. Ook deze kregen een plekje in de showroom. Immers er zijn veel klanten die verbouwen en enkele planken nodig hebben als aanvulling. Maar de laatste jaren is de meeste vraag naar lamelplanken met meerlaags- berken multiplex onderlaag, omdat deze geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming.

Kleuren Houten vloeren en Tafels

De grote wand waar wij de oliekleuren en lak kleuren kunnen laten zien is erg inspirerend, omdat er voor elk wat wils is. We kunnen deze bordjes pakken en bij andere vloeren en tafels houden. Ook kunnen we ter plaatse bij een balie met alle oliekleuren stalen maken en dit meegeven zodat u thuis ook een goed idee heeft of dit de juiste tint en kleur is die u gaat kiezen. Kleuren zijn moeilijk te onthouden, daarom is een kleurenstaal heel fijn.  Wij willen immers een advies op maat geven wat bij u past.

Houten vloeren Leiden, Houten vloeren Den Haag
Visgraat parket vloer Leiden

Onze showroom bezoeken?

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Dinsdag t/m vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden, via homepagina van deze site.

Adres: Maessloot 2A, 2231 PX Rijnsburg

Bezoeken: Zonder afspraak, u kunt zo bij ons binnen lopen. Wij zijn altijd met voldoende mensen aanwezig om u uitgebreid te helpen en offertes en kleurenstalen te maken.

Wij zien u graag!